Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Mono blok cisim örgüsı grup sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

Binanın yürekinden bayağıya akıllıca nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Kazalı sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde hiç yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı gibi bu metanet süresi 20 ile 180 zaman beyninde değanlayışebiliyor. Fakat bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak Yangın Kapısı Fiyatları tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli yıkılmaz. Meyveta kapılar cenahıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Yangın merdivenine ehil tamamlanmak cesim bir avantajdır. Elbette yangın kapısı bu kazanımı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine ehil tutulmak ciğerin binanızın yeni olması ya da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum tuzakır.

Bunlar kabil adam trafiğinin lüks ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği parçalanmamış binalarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca konstrüksiyonlarda bulunacak can sayısına demetlı olarak Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni çıkış skorsı da enseış gösterecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Report this wiki page